WOK & WRAPS

WOK & WRAPS Livraison à Domicile

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 679 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Wok & Wraps. Meer weten? Ontdek meer

28 mrt 2022 om 21:30 We order 3 "Poké Bowls"... Where is the avocado? Mais ? Japanse dressing? Crunchy tempura..? Poorly made bowls - really disappointed and not good at all...
22 feb 2022 om 10:16 2h waiting for delivery, never saw so poorly made bowls, 3 ingredients if not counting rice and salmon. Disappointed
15 feb 2022 om 9:51 Levering duurde langer dan verwacht maar dit werd helder gecommuniceerd zowel door Wok&Wraps als Takeaway. De sushi was het wachten waard
12 feb 2022 om 21:06 Was niet vers volgens men vriendin
22 jan 2022 om 21:18 Zeer snel geleverd. Dit is 3de keer in 5 weken en telkens veel vroeger geleverd dan aangegeven. Ook zeer vriendelijk bij levering. En de food is good! Wij zijn fan!
16 jan 2022 om 20:56 2 uur wachten Sushi was warm Niet vers , geld absoluut niet waard. Er zijn veel betere alternatieven in Aalst dan dit!
9 jan 2022 om 15:49 Top Sushi Beste van Aalst!!!
30 dec 2021 om 20:42 Iets later dan aangegeven maar zeer vriendelijk en lekker!
6 nov 2021 om 8:46 We hadden zelf een leveringsuur aangegeven. Dit werd mooi gerespecteerd :-). Eten was echt heel lekker, een stuk teveel ook. Echt een aanrader.
31 okt 2021 om 19:33 Perfect op tijd! Heel lekker en vers.
29 okt 2021 om 10:00 Ik bestelde de veggie combo - die was best lekker en voldoende voor twee personen. De afhaaltijd werd perfect gerespecteerd, alleen was het niet helemaal duidelijk of de zaak open was omdat de rolluik een stuk naar beneden was.
27 okt 2021 om 12:40 Toen we bestelden was de bezirgtijd 1u30 later, uiteindelijk werd het bijna 2u later geleverd, maar altijd zeer vers en superlekker